analytics

söndag 23 augusti 2009

Konsten att hinna med!

Om dagarna har fler timmar, kommer man då att hinna med mer eller behöver man ytterligare timmar? Morgonens ambitioner kunde jag ha lagt ner redan från start, men vad vore världen utan ambitioner :)

Projektet med att bygga en köksträdgård i etage börjar att ta form. Fast nog trode jag att det skulle gå lite lättare att sätta planteringslådorna på plats. Idag hann jag bara med två av fyra lådor. Ja som ni ser så blir det rejäla doningar, jag hade inte tänkt att den stora planteringslåda skulle bli så hög. Det blir lite att fylla upp, men jag har tänkt att jobba med mycket kompost varvat med stallgödsel och matjord. Japp, det är bara att ta tag i etapp två.

Tyvärr har den vanliga skötseln denna helg blivit lidande, då halva vuxna delen av hushållet haltar. Så gräset prunkar och ogräset lika så! Usch, det är knappt att man hittar något vacker alls i trädgården. Men om jag tittar efter så blommar solroserna, den lilla röda tigeröga som jag satte i våras och givetvis gullriset. Den engelska pelargonen som kostade skjortan har tagit ny fart, jag bara hoppas att jag kan övervintra den i år!

1 kommentar:

  1. Här hittade jag en ny trädgårdsblogg.
    Spännande får titta runt.
    Annika

    SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort