analytics

torsdag 27 augusti 2009

Trädgårdsmagi

Bilder säger mer än tusen ord... klyschan är given! Och jag läsare en hel del bloggar varje dag och tittar på mycket bilder. Men jag gillar allra bäst när det kommer en bra text till bilden! Då får jag en ytterligare dimension av bilden, det kommer till ett budskap som säger något annat, eller snarare något mer, än vad bilden kan tala om.

Är det bara jag? Finns det fler som tycker att texten tillsammans med bilden dansar en ballett framför ögonen och formar en story i huvudet där avsändaren pratar rakt in i mitt sinne.

Här kommer några bilder som jag gillar skarp! De är från min trädgård när jag för en tid sedan hade en lunch för mina kollegor. Samtidigt är det vernissage på min nya bloggbild, jag är ingen exhibitionist om det inte gäller min trädgård - då j-ar... vill jag visa!


ps...jag har en kompis... jag träffar honom varje dag! Han sitter vid ett skrivbord lite längre bort, han är det coolaste jag känner. Han älskar jeans och har över 100 par under sin säng. Han älskar att fota och gör magi av sina bilder. Kort och gott han är GRYM! Ja, ni fattar det är han som har fotat...

2 kommentarer:

 1. Mmm, fina femtunga! Synd att det inte gick att "klicka upp" bilden.

  SvaraRadera
 2. Hej Ingela!
  Jag håller med, oerhört vacker... din hängalm!
  Synd att du får ohyra på den!
  Jag har klarat mig hittills, peppar peppar... Tror jag har haft den i tre år.

  Tycker jag känner igen dig, visst var du och handlade på evonella... när du skulle ha trädgårdsvisning någon dag efteråt, jag fick vägbeskrivning av dig...? Men kunde tyvärr inte komma.

  Ha d gott / Hanna

  SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort