analytics

torsdag 29 oktober 2009

Rapport direkt från min bloggvärld

Det finns mängder av er där ute som skriver roligt, har underbara bilder eller inspirerar med massa fiffiga tips. Så när min blogginspiration hungrar så behöver jag bara reflektera över er andra. Fiffigt va!

Jaha... också har Marit från Thorins Trädgård dristat sig till att utöka sin trädpark med en Juglans, tydligen är det andra trädet på kort tid! Jag skulle tro att hon umgås för mycket med de där från Arboarkticum... hur som så verkar det vara en trend att på något sätt hägna in de stackars nykomlingarna. Ska inte drista mig till att tro att de är rymlingsbenägna! Hm... tricket är alltid att tänka utanför lådan, finns det ett bättre sätt att slippa osnygga staket. Vad gillar marodörer (Rolfar, Dennisar eller var det Rune) av något slag, allra sämst? Här har jag några förslag

1. Sätt pinglor i alla grenar
2. hyr in en sequritas-vakt
3. Ring in främlingslegionen
4. Sätt ut en bandspelare med ljudet av ett ilsken Janne Josefsson
5. Odla enbart sidenpalmer med rosa flamingos som sällskap

På tal om Arboarkticum... där är det "high-fashion" för allt vad tygen håller. Ojojo... vad jag gillar att läsa deras texter! Men vad gör dom uppe så förbenat tidigt på dagarna... när jag än kliver upp så nog 17 har dom gjort ett blogg inlägg. Way to go!


mmm... att flitiga-bloggar-lydia har tid att stanna upp och spana på när stjälkarna gör givakt på morgonkvisten! Jo, hon hann och fota innan hon kvista iväg haha... Gillar texterna och gillar bilderna, mycket glimt i ögat... kanske lite svårläst på den gråa bakgrunden.


För alla kärlekstörstiga så spana in mattan hos Fundera i grönt... jag vill också att mina kärleksört ska flöda i överflöd - nu på stubben! Jag bara säger det... bilderna ger mängder av ha-begär. Mumma för ögat!


Inspiration nr femtioelva från Hannas visade på riktigt roligt pyssel i form av siffror i naijtråd. Här är det kort mellan tanke och handling. Rusade ner i källaren efter verktyg och naijtråd och vips 40 minuter senare så fick jag till ett gäng siffror. Till och med grannen K fick sig en liten adventshög!


På andra sidan gränsen hittar jag bloggén Ledge and Garden som öser lovord över klätterhortensian, en växt man aldrig kan få för mycket av... eller kanske. Vilken växtkraf och vilka härliga bilder. Jag vill också ha en träd täckt av klätterhortensia!

Veckans bloggfynd hittar jag i gamla kära England där jag har spendera ett antal år av mitt liv... spana in bloggen Notes From a Somersetgarden.

Det här var Ingela på Fröst direkt från bloggvärlden... och nu över till ... annat!

Lev väl!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

5 kommentarer:

 1. Hallå Ingela! Här fanns det ju några bra bloggar jag har missat.

  Tackar tackar :D

  Marit

  SvaraRadera
 2. Rådjursmarodör? Jag? Nä, några rådjur har jag då aldrig maroderat, kanske en och annan snigel på sin höjd.
  /Rolf, grävling Norduppland

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Sorry... har inte helt klart för mig hur hela manageriet ser ut där i Norduppland. Ska genast korrigera - Tala om nyhetsanka!

  SvaraRadera
 5. Ursäkta, vad det någon som sa anka?
  [sslurp]
  Max, räv Norduppland

  SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort