analytics

söndag 1 november 2009

Torrsim i trädgårdslivet!

Vad gör en trädgårdstoka när rabatterna har somnat in för året? En av höstens vackraste dagar har just paserat, vilken tur att den hamnade på en söndag!

mmm...söndagen har varit precis som den ska vara! Sköna promenader, god mat och kära vänner på besök. Vad mer kan man önska sig?

Nära vårt hem finns en båthamn, så här års är det lugnet som råder. Där finns ett par jätte-aspar som det är underbart att sitta under vilken tid på året det än är.
För er som spanat in här tidigare vet om att vi har fått bäver till ön. Till min glädje (eller sorg... har inte bestämt mig för om jag gillar dem) trodde jag att en bäver strykt med under natten! Men det var bara en riktigt naturtrogen bäverstock som låg och flöt i vattnet :)
Vi har en riktigt lurig granne, herr Y, hans trädgård är alltid ett litet äventyr att titta in i. Här har dock stubben själv ordnat lite dekoration i form av en svamputväxt i hans trädgård.
I en annan del av Fröst finns denna grind som jag ofta står och funderar över... en dag.... en dag ska jag snickra en sådan här grind. Den är så himla vacker!

När dagens promenad var över så väntades en flock med hungriga från andra sidan ön! Jag hade dukat brunch med tjocka amerikanska blåbärspannkakor, härliga muffins och mängder med andra godsaker! Jajja mensan, mätta ska dom bli...

Mätta skulle det sedan pysslas för nog vill jag ha en sådan där hjärt-krans av mossa. Efter två rundor i skogen så fick jag till det. Och sedan var söndagen över! Detta har en toka på Fröst gjort idag :)

Lev väl!Läs även andra bloggares åsikter om , ,

9 kommentarer:

 1. Åhå, så det var hos dig solen var! Nå, det var dig väl unt, särskilt eftersom du delar med dig av så vackra bilder. Bäverstock! Tänk, en av arboarkticerna hade en gång en kollega som hette nästan så i efternamn :-DDD

  Och grinden - vad säger man? Makalös! KAN man göra så vackra saker?

  SvaraRadera
 2. Fina bilder!!
  Och kransen va ju superfin :))
  Men jäklar va du pysslar, haha! Har du fått ihop kanelservettringarna? Nyfiken :P

  Ha d gott!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. How nice to hear from you from Sweden. I love your container with the evergreen and I will come back to visit. Snow does lighten the landscape doesn't it?

  SvaraRadera
 4. Oj, jag blev lika fascinerad över grinden som du, har aldrig sett en sån utformning förut! Verkligen vacker!

  /AnnaKarin

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att det var just en söndag!
  Vilken underbar dag du verkar ha haft.
  Den där grinden var ju supr fin.
  Skulle också kunna tänka mig en sådan men att göra det själv är ju bara att glömma.
  Tur att det finns drömmar.
  ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiska bilder du visar.

  Jag har en Award till dig om du kikar in hos mig.
  Ha en fin helg
  Gunilla

  SvaraRadera
 7. Hej! Kul att hitta hit! Själv har jag julpysslat i trädgården idag. Det var härligt ute under ett par timmar, sen blir det ju mörkt igen.
  Ha en fortsatt skön helg!
  Eva
  PS. Utlottning pågår hos mig just nu.

  SvaraRadera
 8. Ville bara önska dig ett mycket gott trädgårdsår 2010!

  Gott nytt år!

  Kram

  Marit

  SvaraRadera
 9. Ett Himla Gôrgôtt Nytt År
  Nina

  SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort