analytics

söndag 11 oktober 2009

Bytt bytt kommer aldrig igen!

Tidigare i veckan var jag och gick i skogen på fastlandet med F och våra hundar. Hu vad skönt att kunna gå i skogen utan björnfrossa! Normalt går jag med näsan i backen för att inte missa en endaste liten svamp. Men nått skräp skådade mitt öga och där låg ett litet fynd... mitt i skogen. En gammal zink-balja utan botten, men vad gör väl detta! Vilket fynd... rostig, hålig och charmigt förfall, perfekt till en installation av nått slag. Gjorde en deal med skogen... bytte svampen mot fyndet!

Idag har jag fortsatt pysslet. Eftersom jag inte är så mycket för att städa, men jag brukar kratta ihop löven och lägga i rabatterna. Döm om min förvåning när inte ett endaste löv gick att uppbringa! Var i all världen tog dom vägen... dom drog vindens väg! Men vad gör jag nu då? Jag vill ju ha lite i rabatterna och i planteringslådorna.

Ja planteringslådor, i dem har jag fyllt med mängder av små fynd; mina små små to-be buxbomsklot, rymlingarna som jag har hittat lite här och där, växter som jag delat och inte har hittat ett hem för och en massa tåtel som grannen K inte hade någon vinterförvaring för!
Jag dröjer så gärna att ställa in utemöblerna, för det är så mysigt att ta en fika i höstfärgerna.

Veckans blogginlägg röstades fram av en enig familj, läs marits läskigt look-alike inlägg

Lev väl!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

 1. Jag drar också ut på det där med att bära in trädgårdsmöblerna... det kan ju komma några fler fina dagar som gjorda för en fikapaus... ; )
  /Janne

  SvaraRadera
 2. Hallå Ingela, jag köpte en halmbal på Granngården. Den använder jag som täckmaterial under några granruskor.

  Man tackar för att det finns fler som uppskattar lite sciencefictioninlägg på trädgårdsbloggarna :D

  Hälsa familjen!! :D

  Marit

  SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort