analytics

söndag 4 oktober 2009

Jaaa...

Att fylla år är en blandad känsla! Nämen inte ska jag prata om att fylla år... jo, jag fyller år idag! Ja, så är det... det är min dag idag tillsammans med kanelbullen och tidigare löntagarfondernas protestdag.
Generös är jag också, gillar att dela! Men yeesss jag fick boken jag ville ha. Klockan 5 på morgonen stod sonen där glad och lycklig. Han hade själv valt boken... undra om han har läst min blogg, sonen min!

Tack Hannu! Det känns som du skriver dina böcker enbart för mig och att du har mig i åtanke när du tar dina förunderligt vackra bilder.

Jag fick även en fiskars beskärningssåg, så nu ska jag ut och ta några grenar trots att jas är över för i år.

Så ha en underbar höstsöndag och baka lite kanelbullar. Det ska jag... en utmaning till er alla! Snyggaste bullen på bloggen innan åtta?Läs även andra bloggares åsikter om , ,

6 kommentarer:

 1. Jätte grattis i efterskott. Har en kompis som fyller samma dag så den kommer jag att minnas nu. Ska ta och skaffa mig Hannus bok jag med!

  SvaraRadera
 2. Ojoj! Grattis i efterskott!!!!
  Dottern fyllde oxå i söndags ;) Kalas hela långa dan :D Tur att vi hade bakat bullar, dagen till ära :P
  Ja, den boken skulle man inte tacka nej till!

  Ha'de!
  //Hanna

  SvaraRadera
 3. Hej O grattis i efterskott!!! Fin present du fick. Jag får hälsa från mormor Ena. Hälsade på i em. Allt väl. Jag brukar titta in hos dig också ibland. Kul! Kram från Lisa i ö-o.

  SvaraRadera
 4. Grattis! Fin blogg du har! Jag vill följa den, men jag är så snurrig, hittar ingenstans att klicka på följ?

  SvaraRadera
 5. Trevlig blogg hit tittar jag igen. Fina hostor de gillar jag verkligen//Britt

  SvaraRadera
 6. Hallå Ingela, grattis i efterskott. Vilken skön dag det har varit idag, vi har planterat ligusterplantor i galen mängd. Värker i armarna efter allt grävande.

  Marit

  SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort