analytics

fredag 11 september 2009

Dagens allt och lite till!

Idag vill jag rikta nått åt många håll!

Jag vill rikta ett stort fång med underbar gladiolus till Sundsvall Juniorhandelskammare för en fantastisk SBA-gala i går kväll. Jag vill rikta ett stort fång med elakartade kirskål till Skanova som klippte bort vårt telefonledning och därmed vårt internet! Jag vill rikta ett stort fång med kärleksört till Hannu Sarenström för att han valde att visa mina bilder på sin blogg. Stort för mig!

... så här kommer det en repris för er som missade detta!

Som boende i Sundsvall måste man vara selektiv när det kommer till utsikt. Eftersom Sundsvall är en industristad så finns det mängder av o-snygga utsikter. Till vår utsikt över Sundsvallsfjärden så att vi odlat strategiskt, därför får vi en gigantisk vacker vy. Troligen Sundsvalls snyggaste! Denna vy har vi till förmiddags-kaffet från avsett trädgårdsrum för just 11-kaffet! Denna bild gör att jag överlever vintern med lätthet!


När jag har rullat från fika-bordet så rullar jag runt gårdshushörnet och sätter mig och spanar in min vackraste fläck i ovanstående plantering. Otroligt… spana in barrväxtens skiftning i årsskotten, den ser precis ut som en sådan där plastmatta som man hade på toan förr! Fast här blir det bara så snyggt tillsammans med gräset och funkian.

Ps. Reportaget är skrivet... bilderna är tagna och gissa vem som kommer att sitta vid brevlådan vid fyransnåret på söndag morgon!!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

2 kommentarer:

 1. Hej hallå!
  Var tvungen att springa och kolla mailen på andra datorn, när jag läst din kommentar... mycket riktigt, hade fått texten till reportaget :D Men att vi skulle få vänta till nästa söndag...
  Gick plåtningen bra hos dig? Det ska alltså komma ut redan nu på söndag?? Hmm, förstod det som att ditt skulle komma senare o mitt nu...jaja, blir säkert bra :D
  Ja, då måste jag köpa tidningen nu på söndag ändå, då... spännande!!

  Oj, ja förstår att du vill ge ett stort fång med blommor till Hannu...
  Hur kommer det sig att han hittat dina bilder?
  Måste kolla in hans blogg, nytt för mig :)

  Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 2. Du är för gullig du!! Jag drömmer ofta om att komma till Norrland.Speciellt när pionerna blommar. Vet inte varför jag fått en sådan längtan efter att se det. Det är ju några veckor efter blomning här och jag skulle vilja uppleva det för då blir det som att vrida tillbaka tiden och det måste vara en häftig känsla.
  Tack ännu en gång dina ord värmde.
  Svammel... nej nej trädgårdstankar

  Kram
  Annika

  SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort