analytics

söndag 11 september 2011

Hjälp jag är bestulen

Jaha, då har det hänt igen! Jag menar att någon är före mig i tanken! Någon där ute har samma outsinnliga, knasiga och bakvända sinne som jag! Å andra sidan så är det väl förmätet att tro att när Ingela är ute på kleptoman-spåret så ska man vara först och omgående genomföra uppdraget och inte tro att chansen ska stå en bi. Hur det nu än är så kanske man även ska inse att det är svårt att bli bestulen på något man själv ska lägga sina långa fingrar på, så du där ut... slit den med hälsan! Hoppas att den blir helt malplacerad hos dig! Missunsam? Nä inte jag inte, men den skulle vara supersnygg på min uteplats som en liten avdelare med mina ljus-glasburkar.


MEN... om du inser att jag hade tjingat stocken först så kommer jag att åka från gården en stund i eftermiddag och DÅ kan du lämna den snyggt och prydligt där på uteplatsen! Så köper jag med mig lite nya glasburkar då jag ska iväg på en lite loppis-tur!
Så säger vi!

ps... jag är normalt väldigt snäll och min ådra för kleptomani håller sig till svamp, pinnar, bär och sådan man faktiskt får ta!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

  1. Hihi..... Det gäller att inte både tänka snabbt, utan agera snabbt förstår du väl :-)))

    Inser att jag inte svarat på din undran om tulpaner. Ska erkänna att jag endast varit på Lidl en gång, typ när de öppnade. Men jag har också förstått att de har bra kurs på tulpaner. Har dock aldrig själv köpt några där. Kan tipsa om Bauhaus också. FÖrra året när jag väl planterat alla mina tulpaner såg jag att Bauhaus hade massor av roliga sorter till bra priser.........

    Kram
    Charlotte

    SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort