analytics

söndag 21 november 2010

Så mycket bättre

Att gå ut i en vinterskog på kvällen är som att ta på sig en väl använd och varm kofta och bara njuta av tystnaden efter att skogen somnat in för året.Den här tiden på året är på sitt sätt underbar, ja man måste se det positiva i allt. I år har vi dessutom fått snö väldigt tidigt på året vilket har gjort att den där månaden november inte har känts så där mörk som det annars kan bli.

Eftersom jag har hund så har man ganska så trogna vanor och man har trogna rundor eftersom man ska ut morgon, middag och kväll! Det som jag och Zeb gillar allra mest är att gå ut i skogen på kvällen gärna en klar kväll med vackert månsken. Runt där vi bor har vi de mest perfekta stigarna att gå på alla dagar på året. Ja ni har säkert sett andra bilder från "min" skog.

/i

3 kommentarer:

 1. Skogspromenader är fina.... Jag vet inte om jag skulle våga mig ut i mörkret dock..... Men med hund kanske så..... :-)

  ha det bra!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Oj, jag som tycker att det är fullkomligt underbart att gå i skogen när det är mörk! Kanske för att jag vet att älgarna håller sig på sin kant. Vad olika det kan vara :)

  SvaraRadera
 3. Hej Ingela

  Visst är det härligt att gå iskogen när det är mörkt men jag vill inte gå ensam.
  Vi är mycket ute och går på kvällarna och är det stjärnklart och månen lyser så är det helt fantastiskt.

  Ha en fortsatt fin vecka
  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Läs gärna andra blogginlägg som jag har gjort